Uitgelichte projecten

Andere projecten

BLIJ Sieraden

Mary van Heel wilde een webshop voor haar zelfgemaakte sieraden. De site is vlot, duidelijk en volledig door Mary zélf bijgehouden. Lees hier Mary’s ervaringen met het opzetten van de site.

CamVan

De site van CamVan heeft een strak uiterlijk met veel technische specificaties en een overzicht van omroepen en klanten. Maar het leukste is de geïntegreerde Facebook-feed, waarmee hij eenvoudig en laagdrempelig up-to-date te houden is.

Psychiater Mischa Selis

Mischa Selis is een online bekendheid op het gebied van psychologie. Ze had al een succesvol blog, 6000+ twitter volgers, maar nog geen eigen website. Alles komt nu samen op een overzichtelijke pagina met custom look-and-feel die bij haar past.

Protrendies

Deze one-pager website van Protrendies laat de verschillende tech-gebieden zien waar ze in uitblinken. Voor klanten van Protrendies heeft de site verschillende service-handleidingen en downloads.

Atelier Pauline

Atelier Pauline had al een website, maar wilde moderniseren. De website laat haar werkwijze en prachtige producten zien. De stijl van de site werd aangepast op haar manier van werken en probeert haar vakmanschap te evenaren.

T36 Media

T36 Media heeft al veel verschillende websites gehad in haar 30 jarig bestaan, maar nu werd het tijd voor vereenvoudiging: laten zien welke producten zij levert door een greep uit de portfolio. En dat fraai vormgegeven.

Andere diensten

Fotografie op locatie

Zakelijke fotografie voor een website is een van de belangrijkste onderdelen bij webdesign. Een fotoshoot op locatie maakt het plaatje compleet. Voorbeelden staan zijn te vinden op VDG Legal en Susan Stijnen


Led displays

In samenwerking met Protrendies levert Maeker custom video’s voor grote led schermen op events. Op maat, want die schermen zijn van afwijkende groottes. Ook wordt het instellen van de schermen op locatie verzorgd.


Huisstijl en drukwerk design

De huisstijl is het visitekaartje van je bedrijf: het moet mooi, herkenbaar en consequent zijn. Een fraai logo, de juiste keuze voor een lettertype, maar ook een mooi ontwerp voor geprinte media is belangrijk.


Domotica

Vooral uit persoonlijke interesse beschikken we over veel kennis op het gebied van Domotica. Camerabewaking? Licht aan door stem-commando’s? Advies en plaatsing behoren tot de opties.


This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

× Appje sturen?