AVA Careers

It's All About Vacancies and Ambition.

Maeker ontwikkelde de website met job board van AVA Careers om te faciliteren in de ‘Battle for Talent’. Tevens maakten we de trailer / teaser in aanloop naar de lancering van de site.

Technisch en digitaal talent is schaars – neemt alleen maar toe de komende jaren.
AVA helpt werkgevers hun vacatures in te vullen en talenten aan een plek om hun ambities waar te maken.

Bekijk de site Bekijk de trailer

Hoogtepunten

Twee websites

AVA Careers en AVA Recruitment & Consultancies. Twee sites met dezelfde huisstijl, maar met ieder een andere tak van sport.

Web ontwikkeling

Job Alerts, betaalde job posts, zoeken op categorie of tags. Solliciteren via Facebook en Linkedin: het is allemaal mogelijk.

Trailer Teaser AVA

Social Media ondersteuning begint bij content. In de aanloop naar de lancering gebruikt AVA een nieuwe trailer, gemaakt door ons.

SEO Optimalisatie

Zorgen dat je gevonden wordt. Een job board hangt of staat bij vindbaarheid, om zowel de ’employers’ en de ‘candidates’ aan te trekken.

Wat doen zij?

Recruitment is weer topprioriteit voor bedrijven. AVA Recruitment & Consultancy helpt werkgevers hun vacatures in te vullen en talenten aan een plek om hun ambities waar te maken. Krapte op de digitale en technische arbeidsmarkt? Niet met AVA.

Het Job board van AVA Careers richt haar pijlen op de IT- en hightechsector met een sterke focus op software technologies. Industry 4.0 is nu. Denk aan Blockchain Engineers, IOT Architect, data wetenschappers.

Wat doen wij?

  1. Na een aangeleverd brandbook van ontwerpbureau Reiters met de huisstijl voor de websites, de stijl doorgezet in het maken van de pagina’s van de twee websites.
  2. Een vacature-site met WordPress onder de motorkap en een aparte informatiesite gewijd aan de recruitment tak van AVA.
  3. Een teaser video met een snelle tekst en foto-montage, duidelijk gericht aan de candidate-doelgroep van AVA. Geschikt gemaakt voor verschillende social media.

Voor ieder scherm

Responsive websites passen zich aan aan het scherm waarmee een bezoeker de website bekijkt. Monitor, tablet, of een smartphone.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

WhatsApp WhatsApp Ron