Baumans Interieur

Diensten

Webdesign en website-ontwikkeling, fotografie, fotobewerking & technische ondersteuning.

Doel

Pascal Baumans van Baumans Interieur uit Gronsveld wilde een nieuwe website, omdat de vorige verouderd was. Samen met Ron Ramaekers maakte hij een strakke, moderne website die uitstraalde waar hij voor staat.

Oplossingen

Webdesign en fotobewerking, verbeterde vindbaarheid door Zoekmachineoptimalisatie (Search Engine Optimization, afgekort: SEO)

Resultaat

Een strakke website met modern uiterlijk, animaties en duidelijke taal. Maatwerk, vakwerk en de passie van Pascal:

www.baumans.nl

Wat doen zij?

Baumans Interieurbouw ontwerpt en realiseert exclusieve interieurs en meubels in de breedste zin van het woord. Enkele voorbeelden waaraan u kunt denken zijn: Dressoirs, kamer en suite, kasten en kasten-wanden, schuifwanden, inloopkasten, boekenkasten en totaal-projecten.

Baumans is officiële dealer van Noteborn: de ideale kast blinkt uit in design en gebruiksgemak. Beide aspecten zijn zó persoonlijk dat Noteborn ervoor heeft gekozen vrijwel alleen nog maar unieke, individuele producten te maken.

Wat doen wij?

  1. Webdesign, hosting, fotobewerking en technische ondersteuning
  2. De site is opgebouwd middels het content management systeem van WordPress en daardoor makkelijk te onderhouden door de klant zelf. 
  3. Aan de voorkant is het een strakke, moderne site geworden, precies naar smaak van onze klant.

Voor ieder scherm

Responsive websites passen zich aan aan het scherm waarmee een bezoeker de website bekijkt. Monitor, tablet, of een smartphone.

Interessant?Bekijken

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

WhatsApp chat