N Architecten

N Architecten

De beste manier om te laten zien hoe je iets doet, is het door je klanten te laten vertellen.

Online video

Professionals met goed spul

De ervaren regisseur en cameraman waren op locatie en er is de tijd genomen om alles goed vast te leggen, met professionele apparatuur.

Afwerking

Colorgrading (of kleurcorrecties) is toegepast en de muziek is afgewerkt met als einddoel de online toepassing van de video.

Formaten

De film wordt gebruikt op hun eigen site, Youtube, LinkedIn en Facebook. Belangrijk is dus dat de video geconverteerd wordt naar verschillende resoluties. De LinkedIn teaser gebruikt die de optimale ruimte om op te vallen.

Editing

De montage en muziekkeuze is gedaan in overleg met de klant en in dit geval is er nog extra gefilmd om te film compleet te maken.

Ondertiteling

Mensen kijken online veelal ook zonder geluid en om de aandacht van de internetgebruiker snel te pakken te krijgen is ondertiteling zeer belangrijk.

Social media ondersteuning

De Facebookpagina is voor de plaatsing van de video aangepakt en het plaatsen is door Maeker gebeurd. Er is gebruik gemaakt van Facebook promotie om te video een extra boost te geven.

De film gebruiken

Het videobestand krijgen is niet meer de laatste stap van een film maken.

Facebook header video gif

Facebook verspreiding

Voor de video live ging hebben we de Facebook pagina van N Architecten in gereedheid gebracht, alle gegevens en afbeeldingen zijn bijgewerkt. Tevens is er is een bewegende video-header gemaakt. Voor de film zijn de muziekrechten vooraf geregeld. Zo kan er geen copyright claim kan komen als de video al live zou staan.

De video is met de optimale specificaties geüpload, alle juiste metadata is ingevuld en in ‘concept’ vorm eerst overlegd met N Architecten. Tevens is een afgesproken budget gebruikt om de video te verspreiden via Facebook, om zo de gewenste doelgroep (leeftijd, interesses, woonplaats) te bereiken.

Meer weten?Site N Architecten

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

WhatsApp WhatsApp Ron